Colles Convidades al Correfoc: Diables i Bruixes del Riberal i Diables d'Argentona

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos i presentar-vos dues colles més que cremaran al correfoc del Festival del Foc dels Països Catalans en condició de "colla convidada".

En primer lloc, ens satisfà poder rebre els "Diables i Bruixes del Riberal" que vénen de la Catalunya Nord.
Aquesta colla, nascuda el 1999, representen l'exemple de la resistència de les tradicions i la cultura catalana del foc a les terres de la Catalunya Nord. En els darrers anys han persisti en la lluita per a tornar a fer viure les tradicions catalanes en aquelles contrades.


Trobareu més informació a : http://airenou.cat/

En segon lloc, és un plaer rebre els Diables d'Argentona. Aquesta colla, nascuda al 1992,  ha portat el foc i el nom d'Argentona a diferents llocs de Catalunya. En tots aquesta anys han introduït diversos muntatges pirotècnics en les actuacions, de manera que la seva fal·lera pel foc, la pólvora i les espurnes s'han extès  per tot arreu i entre tota la gent que participa als correfocs.


Trobareu més informació de la colla a http://www.diablesdargentona.cat/Home/_H4QS29qxa72X1-o7urGNwoDSjD5k4aT258QEm1K0HfRqkNfAKEpYSw

I podreu veure com preparen i realitzen els correfocs aquesta colla del Maresme.
http://www.youtube.com/watch?v=eLXZwhWWwUQ



A tots ells, benvinguts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com ho veus? Deixa'ns el teu comentari o la teva pregunta i t'informarem de tot allò que estigui relacionat amb el Festival del Foc dels Països Catalans